Οι Εκδόσεις Memento ξεκίνησαν από ανθρώπους με βαθιά αγάπη και μεράκι για το βιβλίο, που αποφάσισαν πως έχουν περισσότερα να χάσουν αν δεν δουν το όραμά τους τυπωμένο σε χαρτί, παρά αν επενδύσουν στις ιδέες τους.

Σκοπός των εκδόσεών μας είναι η έκδοση βιβλίων που γεμίζουν την καθημερινότητά μας, που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, που συμπληρώνουν ελλείψεις, μας κρατούν συντροφιά και μας ολοκληρώνουν.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του βιβλίου, τόσο πίσω από τις μηχανές όσο και στο εμπορικό του κομμάτι, εγγυώνται την ποιότητά μας. Θα σας κρατάμε συντροφιά με τέσσερις δυνατές κατηγορίες: κοινωνικό, αστυνομικό, κωμικό και παιδικό βιβλίο, καλύπτοντας έτσι και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.

Οι Εκδόσεις Memento δέχονται υποβολές έργων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η συντακτική μας ομάδα αξιολογεί την πρόταση και απαντά στο συγγραφέα σε διάστημα το πολύ 6 μηνών. Εάν το έργο σας επιλεχθεί προς έκδοση θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε τους όρους συνεργασίας. Βαθιά μας πίστη είναι ότι το καλλιτεχνικό έργο και η συγγραφική δουλειά οφείλουν να πληρώνονται και μάλιστα ακριβοδίκαια και αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε τα υψηλότερα ποσοστά της αγοράς.